Dansk

Retro møbler i teaktræ og palisander


Vi handler i alle typer af retro   møbler, spiseborde med tilhørende stole, kommoder, sofaer, lænestole, sofaborde, skænke og senge.Vi har de almindelige typer

af møbler men også møbler af

de kendte danske designere.Hans Jørgensen Wegner

Arne Vodder

Arne Jacobsen

Børge Mogensen

Svend Skipper

Grethe Jalk

Kaare Klint

Poul Henningsen

Omann Jun

og mange flere.Vi leverer dit drømme møbel

  Du er velkommen til at finde dit møbel på vores sider med møbler fra vores lager.

Hvis du har særlige ønsker indenfor møbler, er du velkommen til at udfylde vores mail formular hvor du kan fortælle os hvilket møbel du leder efter, i hvilken træsort, hvilken farve og eventuelt hvilket antal.


Hvem er vi ?


Classic Danish Trading er et  firma som er drevet af

Michael Kruse,  48 år gammel og bosat i  Lunde ved Otterup, Danmark.

Jeg har samlet 28 års erfaring med møbler, som startede med egetræs og fyrretræs møbler, i min bedste vens fars forretning, i det centrale Odense.

Jeg har fulgt trends og tendenser over hele verden og handler nu mest i teaktræ og palisander møbler, men gør stadigvæk i det oprindelige egetræ og fyrretræ.

Classic Danish Trading samarbejder med mange i møbelbranchen både i Danmark og udlandet vi samarbejder med shipping, transport og kurerfirmaer og  leverer både nationalt og internationalt.

Vi gør vores yderste for at tilfredstille kundens ønsker indenfor møbler og for at sikre et godt kundeforhold, så en handel bliver mere end en engangshandel.


Vi ser frem til at handle med dig !